Kan man godt lave lækker mad, uden at bruge en formue?

Ja, det kan man godt – spørgsmålet er bare: hvordan?

Formålet med vores blog er at svare fyldestgørende på dette spørgsmål.

Vi vil poste opskrifter og tips til hvordan man kan lave lækker mad, uden at bruge alt for mange penge. Vi har også relativt travlt i hverdagen, og det er ikke altid at der er super meget tid til at lave aftensmad, så ofte bliver aftensmaden besluttet impulsivt i supermarkedet ud fra hvad hvad vi lige har lyst til i øjeblikket, og hvad der er hurtigt at tilberede. Det ender selvfølgelig med store udgifter til mad, når vi ikke planlægger bare en lille smule, og tit går råvarer i overskud til spilde, fordi vi glemmer at vi har dem hjemme i køleskabet og får lyst til at lave noget hvor det ikke kan bruges.

Vi vil ud af det mønster vi er I, og som motivation har vi startet denne blog, så alle jer derude, som står i samme situation kan nyde godt af vores process også. Der er uden tvivl masser af jer derude, som er fanget i præcis det samme mønster og bruger meget mere end I burde i jeres madbudget.

Når vi poster en ny opskrift, vil den for det meste være udstyret med et antal stjerner, som er baseret på hvor lang tid retten tager at lave, hvor godt den smager (ja, det er ultra subjektivt, men det er vores blog), og vigtigst af alt, hvor meget den koster at lave. Der er også bonusstjerner, som en ret kan få hvis den for eksempel egner sig ekstra godt til at fryse ned, og have klar på få minutter en anden dag, uden særligt tab af lækkerhed.

Prisen er altid baseret på prisen pr. person, så man kan sammenligne opskrifter nemt. Og en “person” er ikke en portion, men den mængde det kræver for een person at blive mæt. 

Vend tilbage jævnligt for tips, tricks og opskrifter. Vi opdaterer hele tiden, så der er altid inspiration at hente!

Mad kan godt være både billigt og delicious – billigcious!